- så hett!

Sedan om jag menar vädret eller mig själv får ni lista ut. Invigde dagen med en halvliter vatten och en kvart på balkongen, och mer kommer det bli. Tackar gud för spotify, sköööönt... Möjligtvis pannkakor ikväll, nom! Jimmy hit imorron, till mormor och jobba på torsdag. Kul kul!

- samexisterande

Ibland så hittar man bara precis den personen man behöver. Det är nästan som magi... Synd bara att det är så många gånger man inte gör det. Att få en sådan kontakt med en människa, även bara under en kort period, är fantastiskt. Det har hänt mig en gång. Att bara vara så nära... Sedan försvinner det på en sekund.
Jag har tänkt på en sak. Det är är en väldigt personlig blogg. Jag tror att den inte är särskilt lockande på grund av det. Folk är inte intresserade av hur man känner och hur man tänker. Fatta de som är stora inom media. Att aldrig få dela med sig av det man vill säga, utan att alltid behöva säga det som intresserar massorna. Jobbigt värre.

- angående igår...

Hela kvinna-grejen var ju dryg. Man ska ha manikyr, pedikyr och skumma kläder. T.T
Svart långärmad båt-urringad tröja med jordfärgade chinos a lá lillasysterstorlek. Du måste ha dem längre ner, Fanny! Men... det går inte, jag är för tjock!
Sedan blev det mera klädbyten, och FÄRG FÄRG FRÄG. Eh, ja. Nej. Först ett tajt grått linne, sedan en inte särskilt tajt långärmad grå tunntröja. Svarta tights och ett bälte. HERREGUD JAG HAR INTE PÅ MIG BYXOR!

- en riktig kvinna!

Jag vill bli en riktig kvinna! En som ser bra ut i högklackat och klänning, som har silkeslena ben och långt, välfixat hår. Hmm... Äh fan, det kommer ju skita sig direkt. En riktig man är kanske lite lättare...? Vaxa bröstet verkar ju inte så farligt.
Vitamin String Quartet
Enjoy.
Åh juste, bild med : 3

- uh...

Zelda - The Minish Cap.
Vaddå, ni trodde inte seriöst att jag INTE fuskade? Det finns nog bara ett spel jag klarat utan fusk, och det är Kingdom Hearts II. Vilket är typ universums lättaste spel.
PROTIP: Det är varmt ute. Hobbyneger, here I come!

- trött gullunge

Åh, fotat hela dagen, kanske lägger upp lite imorron. Nu på kvällen har jag researchat lite om kroppsbehåring med inriktning på benen. Har ju planerat att vaxa, hehe...

- Morron morron!

Solen skiner och trots att klockan bara är elva är jag redan fullproppad med D-vitamin. Förlåt mig, kära hud, men jag måste nog tyvärr också erkänna att majoriteten var utan solfaktor... Måste dessutom skaffa hem faktor 5-solkräm (högre behövs inte för mig!) Ska nog snart in till stan och fota lite, funderar på om jag ska fråga efter sällskap... Vet dock inte vilka som är hemma och vilka som är på semester. Nåja, först ska jag nog absorbera mer D-vitamin medan kameran laddar.

- Dags att vakna!

Ah, det kanske är dags att försöka igen. Tack och lov att jag är okej igen... Eftersom att det har varit radiotystnad under en längre tid när jag mådde dåligt, så ska jag försöka blogga lite igen :) DÄRFÖR blir det genast bild på min söta lillebror som inhandlades på TaTi i Erikslund för 49 spänn... Win :D

RSS 2.0